Trends HRB
20/01/2020
Top 50 hoteluri de business

castigatori
Top 50 de Hoteluri de Business

Cele mai bune hoteluri de business, premiate la „Gala Top 50 Hoteluri de Business”
hp0

Trends HRB a premiat joi, 16 ianuarie 2020, cele mai bune hoteluri de business din România, în cadrul Galei „Top 50 Hoteluri de Business”, un eveniment asociat proiectului cu același nume, la care au participat reprezentanți de marcă ai industriei hoteliere și ai asociațiilor profesionale din turism.

Top 50 Hoteluri de Business, aflat la a doua ediție, a apărut din dorința de a realiza un proiect care să reunească hotelurile de patru și cinci stele din România într-un clasament care să le valorizeze pe baza unor criterii transparente, ce pot fi ușor de verificat.

Pe lângă obiectivul asumat de a susține și promova industria hotelieră din România și de a oferi recunoaștere profesioniștilor din acest domeniu, Top 50 Hoteluri de Business reprezintă un adevărat instrument de lucru pentru companii din toate domeniile de activitate. Paginile topului cuprind o adevarată „colecție” de hoteluri din toată țara, oferind pentru fiecare informații detaliate atât în ceea ce privește spațiile de cazare, cât și dotările pentru evenimente și facilitati pentru relaxare.

Față de ediția anterioară, Top 50 Hoteluri de Business a fost îmbunătățit cu noi indicatori de evaluare a hotelurilor selectate și a venit cu două premii speciale, precum și cu o nouă categorie.

Pentru realizarea topului s-au luat în calcul toate hotelurile clasificate cu patru și cinci stele, cu cel puțin 25 de camere și facilități în zona de evenimente și conferințe, iar la final au fost selectate primele 100 de unități, în ordinea cifrei de afaceri înregistrată în 2018. Acestea au fost evaluate în urma unei mecanism transparent, ce a avut la bază rezultatele financiare și cifrele aferente anului 2018 (comunicate de operatorii economici și/sau disponibile public), dotările pentru organizarea de evenimente și ratingul primit de hoteluri pe platformele de rezervări online. Fiecare din cele patru criterii a avut o pondere cuprinsă între 10% și 30% din evaluarea finală.

Pentru a asigura transparența și obiectivitatea clasamentului, criteriile de evaluare, descrise detaliat în ediția tipărită a Top 50 Hoteluri de Business, au fost stabilite în urma consultării cu un număr de șapte profesioniști ce activează în industria ospitalității și în domenii conexe.

Gala Top 50 Hoteluri de Business a fost organizată cu sprijinul partenerilor – Tuborg, Piatraonline, PPD, P&G Professional si Domeniile Panciu, precum și al partenerilor instituționali – Federația Industriei Hoteliere din România și SKAL România.

Câștigători Gala Top 50 Hoteluri de Business, ediția a II-a

Cel mai bun hotel din regiunea Banat&Crișana - Lotus Therm Spa & Luxury Resort – Băile Felix

Cel mai bun hotel din regiunea București-Ilfov - JW Marriott Bucharest Grand Hotel – București

Cel mai bun hotel din regiunea Dobrogea - Ana Hotels Europa -  Eforie Nord

Cel mai bun hotel din regiunea Moldova - Internațional – Iași

Cel mai bun hotel din regiunea Muntenia&Oltenia - Internațional – Sinaia

Cel mai bun hotel din regiunea Transilvania - Teleferic Grand Hotel – Poiana Brașov

Premiul special Trends HRB: Cel mai bun hotel nou - Hilton Garden Inn Bucharest Old Town

Locul 3 - Teleferic Grand Hotel – Poiana Brașov

Locul 2 - Intercontinental Bucharest - București

Locul 1 - JW Marriott Bucharest Grand Hotel – București

CEO-ul anului 2019 - Tino Lindner, General Manager, JW Marriott Bucharest Grand Hotel

Premiul special Trends HRB: Pentru susținerea și promovarea industriei hoteliere - Călin Ile, Președinte FIHR

[gallery columns="4" size="medium" ids="29061,29062,29063,29064,29065,29066,29067,29068,29069,29070,29071,29072"]