Maria Papila

Papila: Bistro cu hrană pentru trup și suflet

Cezar Predescu

Vom fi constrânși să devenim tot mai buni

Paul Sandor Photography

Antreprenoriat: Reinventare și maturizare în pas cu piaţa

Radu Savopol_v2
28Oct
Despre „ingredientele” unei strategii câștigătoare
Prin decizii de business și campanii curajoase, Radu Savopol, co-fondator 5 to go, a reușit să-și mențină obiectivul de a face 2020 un an al...
Alain Najar hp
28Oct
Alain Najar, Ecole Hôtelière de Lausanne: Profitul este rezultatul abordării inteligente
Alain Najar este lector senior la Ecole Hôtelière de Lausanne (EHL), Elveția, din 1992 și deține un MBA la Business School Lausanne, fiind evaluator...
Mabo 1
28Oct
Cafea de specialitate în trei direcţii de business
Bogdan Georgescu, vicecampion mondial la prăjit cafea la ediția din 2019 a World Coffee Roasting Championship, și Marius Beju, impresar artistic, au...
Victor Grosu
28Oct
Viitorul aparţine conceptelor originale și coerente
Dacă până acum originalitatea putea reprezenta un atu puternic în horeca, în scenariul actual, marcat de impredictibilitate, crearea unui concept adaptat...
veres hp
28Oct
István Veres și drumul către prima stea Michelin
În luna martie 2019, István Veres, executive chef al restauratului Babel Budapest, a obținut prima sa stea Michelin, devenind totodată cel mai tânăr...
All Hilton Chefs (7)
28Oct
Athénée Palace Hilton, campanie dedicată echipei de executive chefi
Ca parte a strategiei de promovare și recunoaștere a echipei, Athénée Palace Hilton a inițiat la finalul lunii octombrie o campanie dedicată intregii...
Monica Peleanu
28Oct
Lucrul cu oamenii, de la provocare la satisfacţie
Monica Peleanu, managerul resto-barului Winestone din lobby-ul hotelului Novotel, activează în industria ospitalităţii de mai bine de 20 de ani....
28Oct
Radu Dumitrescu, SHC sau când pariezi pe industria restaurantelor
Radu Dumitrescu, 41 de ani, a început să lucreze imediat după ce a terminat liceul, iar prima sa afacere a fost reprezentată de o mică companie ce vindea...
irina semaca
28Oct
Irina Semaca, Hilton Garden Inn: Formula deductibilă este angajaţi, clienţi, proprietari fericiţi
Empatică, determinată şi pasionată de ceea ce face, Irina Semaca a avut un parcurs profesional interesant până să ocupe poziţia de general manager al...
Alex Petrescu
28Oct
Alex Petrescu, Acacia Village: Să fii omul potrivit, la locul potrivit
Alex Petrescu, 30 de ani, este absolvent al unei facultăţi de management turistic și comercial și a ajuns să urmeze o carieră chiar în domeniul...